Una estudiant de l’Escola Pia de Calella impulsa la cursa solidària “Up to three”

Xavi Alonso i Janina Morell, a la presentació de la cursa "Up to three"

El proper 14 d’octubre es durà a terme la primera edició de la cursa solidària “Up to three”. Aquesta cursa neix arran del treball de recerca de la Janina Morell, una estudiant de segon de batxillerat de l’Escola Pia.

Aquesta és la primera cursa que passarà per 3 terrenys diferents al llarg de 9 quilòmetres: pel Passeig Manuel Puigvert, muntanya i platja.

La Janina Morell és estudiant de segon de Batxillerat de l’Escola Pia, qui ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella Televisió que aquest projecte que veurà la llum el diumenge 14 d’octubre neix arran del seu treball de recerca.

Tot aquest projecte ha començat a partir del treball de recerca i finalment el duré a la pràctica el proper 14 d’octubre. Vaig pensar que hi han moltes curses, actualment hi ha moltíssima oferta, i vaig voler buscar alguna característica que despertés algun interès entre els corredors. Per això vaig pensar en Calella i en tots els terrenys que ofereix. Aquesta és la primera cursa a 3 terrenys que passa pel passeig, muntanya i platja.

Per la seva banda, Xavi Alonso, tutor del treball de recerca de la Janina, ha explicat quin ha estat el procés de creació del treball.

El procés comença l’any passat quan es fa l’assignació dels treballs de recerca, ella escull un tema esportiu i per tant, com a professor d’educació física m’assignen el treball de la Janina. Les primeres entrevistes eren per conèixer les seves intencions, objectius, els continguts que volia treballar,… I ella comença a fer una recerca per fer una cosa innovadora.

Alonso ha destacat el fet de tenir el mar i la muntanya tant a prop i de que en un no res pots estar a qualsevol lloc. També el fet que els corredors puguin fer muntanya i acabar a la sorra de la platja, li dona un encant a la prova.

Ahir a la tarda es va presentar aquesta cursa a l’Escola Pia, on hi van assistir el director general d’un dels patrocinadors de la cursa, CatGas i CatLlum Energia, Pere Gran; Anna Rigola, representant de la Fundació Miquel Valls i l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Les inscripcions es poden fer fins al mateix dia de la cursa a través de la web oficial de la cursa www.uptothreee.com i tenen un preu de 8€.

Tots els beneficis recaptats en aquesta cursa, aniran destinats a la Fundació Miquel Valls.

Amb aquest anunci, l’estudiant calellenca promociona la cursa que neix del seu Treball de Recerca.

Aquest és el circuit que seguirà la cursa.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la Janina Morell i al seu professor, Xavi Alonso.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. 13/10/2018

    […] També podeu llegir i escoltar la noticia que va publicar Ràdio Calella TV. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *