Una hora del conte especial pel 8M amb Sílvia Serra

silvia serra 2

Dins dels actes del Mes per la Igualtat, aquest dissabte s’ha programat una hora del conte especial a càrrec de la calellenca Sílvia Serra. Es farà a la Plaça de l’Església a les cinc de la tarda. El títol escollit és “Orelles de papallona”, un relat de Lluisa Aguilar que ajuda a treballar un valor molt important com és el respecte cap als altres. Amb un llenguatge amè i didàctic per als més petits, però que també convindrà que escoltin els adults que els acompanyin.

orelles de papallonaLa protagonista del conte és la Clara, una nena que pateix les burles dels seus companys per tenir unes orelles grosses. En la seva mare troba una resposta positiva i imaginativa per fer-hi front, i per acabar acceptant-se tal com és. La contacontes Sílvia Serra n’ha donat alguns detalls:

La seva mare li diu que d’orelluda res de res, que ella té unes orelles de papallona que pinten les coses lletges de colors. Aquí comença la història d’un conte que és molt apropiat per a les orelles dels petits i dels adults que els acompanyin.

Amb el títol escollit, Serra explica que es treballa i es reforça l’autoestima dels infants i ajuda a parlar de valors com el respecte i l’empatia.

La contacontes es mostra especialment il·lusionada per l’acte d’aquest dissabte i sentir a prop a tots els nens i nenes que la van estar seguint durant els mesos de confinament a través de les xarxes socials.

A les portes de la primavera, encara que diguin que vindrà el fred, ho aguantarem perquè serà molt bonic explicar contes a l’aire lliure quan fa un any de la pandèmia, i vaig començar a fer-ho a través de les xarxes socials. Ho farem peti qui peti, i jo encantada d’explicar històries que arriben.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Calella i el Consell Municipal de Dones i LGTBI+. Es farà aquest dissabte 20 de març a la Plaça de l’Església (17h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat