Una parella de Barcelona estafa un centenar de persones que dormien a Calella

calella-costa-de-barcelona-maresme-1_129

El grup, format per menors i adults, va estar 4 dies a pensió completa a un hotel de la ciutat i el touroperador no va pagar la factura.

Revista del Maresme informa del fet que els Mossos d’Esquadra han detingut una parella resident a Barcelona, d’origen sudammericà, responsables d’un touroperador, per estafar dues escoles d’Argèlia amb 25 adults i 72 menors que havien contractat un hotel a Calella per estar-hi cinc dies. Venien a pensió completa per un campus de futbol a Santa Susanna a través d’una empresa d’esdeveniments esportius de Barcelona.

Els dos grups van allotjar-se a un hotel de la ciutat però l’establiment mai va rebre el pagament de l’estada del grup. Al cap de tres dies l’hotel va exigir el pagament i el touroperador va dir que no disposava dels diners en aquell moment. L’Hotel no va voler fer fora els escolars ni els seus acompanyants i va deixar-los quedar a dormir una quarta nit. Finalment ahir, dia 8 de setembre, l’empresa touroperadora va demanar al grup que anessin a un hotel més proper a l’Aeroport i un equip va anar a Granollers i un altre a Mollet del Vallès.

En aquell moment ja va ser impossible localitzar de nou els responsables de l’empresa, i ni tan sols l’hotel de Calella va poder recuperar els diners de l’estada de 4 dies a pensió completa de tot el grup. Els dos hotels vallesans van rebaixar molt el preu de la nit i el grup es va poder quedar una nit més a Catalunya, abans de marxar avui de nou cap a Argèlia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat