La Generalitat convoca un nou paquet d’ajuts extraordinaris per als autònoms

ajuts autònoms

La Generalitat de Catalunya ha obert un nou registre perquè persones treballadores autònomes s’inscriguin prèviament i puguin optar a una nova convocatòria d’ajuts. També poden sol·licitar l’ajut que serà de 2.000 euros persones sòcies de cooperatives o societats jurídiques donades d’alta com a treballadores autònomes. Els tècnics de l’Oficina de Recuperació Econòmica de Calella estan disponibles per atendre possibles dubtes.

Entre els requisits per optar a l’ajut que s’estigui donat d’alta com a autònom abans de l’1 de gener del 2021 i mantenir-la, com a mínim, fins al 28 de febrer. Que la base imposable de la renda del darrer exercici sigui igual o inferior a 35.000 euros. I que el rendiment net de l’activitat no superi els 17.500 euros.

Les sol·licituds s’han de tramitar al portal del Canal Empresa mitjançant un certificat digital o idCAT Mòbil. El termini s’acabarà el 26 de febrer.

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a l’Oficina de Recuperació Econòmica de Calella a través de correu electrònic aj035.promocioeconomica@calella.cat o per telèfon al 937697240.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat