Veïns alarmats i preocupats per la creixent acumulació de trastos als baixos d’un edifici del carrer Sant Jaume

Preocupats per les condicions en què hi habita l’home i les conseqüències que això pot tenir. La presidenta de la Comunitat de Propietaris del número 269 del carrer Sant Jaume, al costat de l’immoble en construcció, ha explicat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV que la situació s’ha agreujat en els últims mesos i que, de moment, no han vist cap moviment per resoldre-la. Divendres passat s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat alertats per un possible incendi.

Maria del Rosario Gómez-Calcerrada s’ha queixat de les olors, la brutícia i la presència de rates als baixos de l’immoble, on l’home hi estaria residint amb el permís de la propietat.

“Els tratos arriben fins a la vorera i n’hi ha de tot tipus; és un veritable polvorí. Hi ha males olors, a pinso, i he vist passejar rates d’un cert tamany per allà dins. Ara no s’hi pot veure res perquè no hi ha ni un pam de terra lliure. Imagini’s que algú té la mala idea de calar-hi foc i que el senyor està dins, no m’ho vull ni imaginar, i ja no dic nosaltres de retruc”, adverteix la presidenta de la comunitat.

Els veïns afectats van adreçar-se als responsables municipals per mitjà d’un correu electrònic el passat 13 d’abril, i van continuar amb la correspondència al cap de dos mesos en no obtenir resposta. Aquesta va arribar el mes de juny però lamenten que no han vist moviments per resoldre el greu problema que denuncien. Maria del Rosario Gómez-Calcerrada ha compartit el contingut de la missiva que des d’Alcaldia se li va enviar com a resposta: “Per indicació de la senyora alcaldessa hem tramès el seu escrit a l’inspector en cap de la Policia Local perquè estudiïn prendre les mesures adients”.

“Bé, això va ser el 26 de juny i ara estem a punt de començar l’agost. No sé si s’han d’estudiant moltes coses, però nosaltres no sabem res. Ningú hi posa mesures. Nosaltres vam anar a l’Ajuntament perquè creiem que és qui ens ha de defensar. Paguem els impostos i creiem que ha de saber qui n’és el propietari”, ha exposat.

La presidenta de la Comunitat de Propietaris ha dit desconèixer si l’home habita als baixos amb el permís i l’autorització del propietari de l’edifici. Exposa, això sí, que la situació d’abandonament els havia creat altres problemes fins que es va tapiar l’accés principal pel carrer Sant Jaume.

A tot això, els veïns no descarten, si és necessari, formalitzar una denúncia a la Policia Local de Calella.

A continuació podeu escoltar l’entrevista a Maria del Rosario Gómez-Calcerrada a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *