Càritas Calella calcula necessitar uns 145 voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Calella tindrà set supermercats on es podran aportar aliments amb motiu del Gran Recapte del 2018, els dies 30 de novembre i 1 de desembre. En cadascun d’aquests punts, caldrà comptar amb voluntaris que cobreixin tots els torns i s’encarreguin de recollir els productes que doni la gent. Però també cal tenir un equip que en faci el transport fins el magatzem i, allà, més gent per classificar-lo. Càritas Calella, que és l’entitat que prepara el dispositiu, ha començat a contactar amb els voluntaris de la seva base de dades però s’obre a què gent s’hi ofereixi de nou.

Josep Vidal, responsable del Gran Recapte a Calella, ha dit a l’Info Migdia que calculen que necessitaran el mateix gruix de voluntaris que en l’edició passada.

L’any passat vam tenir 145 voluntaris amb l’ajuda de la brigada de l’Ajuntament de Calella, que estaven als establiments i al magatzem per posar les coses al seu lloc (…) Estem trucant a tothom i la resposta de l agent és positiva i estic gairebé segur que els aconseguirem. Però si algú es vol apuntar, serà benvingut.

Els oferiments es poden fer trucant a Càritas Calella, al 937694506.

L’any passat, el Gran Recapte va comptar amb la col·laboració de set establiments de Calella, que repeteixen aquest 2018: el Consum, els dos de la cadena Dia, Caprabo, Bon Preu, Spar i Mercadona. La recaptació d’aliments de l’any passat va arribar a les 23 tones.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Josep Vidal. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat