Qui ha dit que els contes són per a nens?

“Terra a la maleta” és el títol del conte que la narradora Noemí Caballer presentarà aquest vespre al pati de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça, dins la programació del NEC19 i el Festival Multipolar de les Biblioteques del Maresme.

Serà una sessió de contes per a adults. Caballer explica històries del petit poblet del Pirineu de Lleida on va créixer.

Sóc narradora des de fa molts anys. De fet, soc néta d’un pregoner i sempre dic que això m’ha condicionat genèticament. Explico les històries del meu poble, les que he anat recollint: personatges estranys, llegendes que explicava la gent, històries que fan riure i reflexionar. Històries amb les quals tots ens hi podem sentir identificats.

Terra a la maleta tracta d’històries amb un component diferent. Vol que la gent recuperi la capacitat d’entusiasmar-se amb la paraula parlada.

Fora les pantalles! Vull que la gent vingui a treure’s tots els estímuls audiovisuals que tenim contínuament i que, durant una hora, se centrin només a escoltar.

La proposta de narrativa de contes es farà a partir de les 21.00h al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *