Vicente: “La Platja Gran acabarà tenint la Bandera Blava”

L’estacionament al camí de sorra de la platja penalitza el tram de Platja Gran en l’avaluació per obtenir la Bandera Blava, que un estiu més sí onejarà a Garbí. En una entrevista al programa ONA MARESME, el regidor de Platges de l’Ajuntament de Calella, Manel Vicente, ha declarat que el govern municipal treballa en un projecte global de renaturalització del tram d’aproximadament un quilòmetre d’extensió, entre la Casa dels Pescadors i el pont de fusta a l’alçada de la Riera Capaspre, que aplanarà el camí perquè el distintiu internacional de qualitat mediambiental cobreixi tot el litoral calellenc. El factor detonant serà l’ampliació del parc de places d’aparcament dins el nucli urbà que permeti alliberar la façana marítima.

“La Platja Gran també acabarà tenint la Bandera Blava”, ha dit el regidor de Platges de l’Ajuntament, Manel Vicente, en una entrevista al programa ONA MARESME, on ha declarat que el govern municipal treballa en un projecte global de renaturalització d’aquest tram de litoral, d’aproximadament un quilòmetre d’extensió, entre la Casa dels Pescadors i el pont de fusta, a l’alçada del Rierany dels Frares, que contempla la supressió de l’estacionament. Per això caldrà abans ampliar el número de places d’aparcament dins el nucli urbà:

La Bandera Blava a la Platja Gran i a la Platja de Garbí (…) A llarg termini tindrem més places d’aparcament a la ciutat i en aquest punt, sumat a la manera de fer del govern municipal farà que tinguem opcions de tenir el distintiu com a la Platja de Garbí.

Segons Vicente, el govern prioritza l’endreça i la renaturalització de la façana marítima a actuacions com l’asfaltat del camí de sorra de la platja per millorar el pas de vehicles pel sector, tant d’usuaris del litoral com d’empreses que subministren els establiments de restauració que hi ha al sector. S’hi fan actuacions puntuals i periòdiques amb la màquina anivelladora per aplanar el terreny i acabar amb els clots que suposen un perill per la circulació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.