Presó preventiva per a l’acusat de l’apunyalament mortal a Calella

L’únic detingut per l’apunyalament mortal de la matinada de dijous a divendres a les portes de la discoteca Oxygen de la zona turística de Calella ha ingressat a presó de forma preventiva a Brians, segons avançava ahir la periodista especialitzada en successos Anna Punsí. Es tracta d’un jove de 24 anys, de nacionalitat dominicana, que no tenia antecedents policials. La víctima era un ciutadà britànic de 31 anys que, segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, havia viatjat a Calella com a empleat d’una empresa de logística contractada per al muntatge del Gran Premi de Fórmula 1 al circuit de Catalunya, a Montmeló. L’agressió es va produir en el context d’una baralla que, segons l’atestat de Mossos al que es remet la periodista, hauria començat la mateixa víctima i els seus companys, que anaven beguts. El detingut hi va respondre amb una ganivetada al pit, que va resultar mortal. Els serveis d’emergències que van ser requerits per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra no van poder fer res per salvar-li la vida. La investigació continua oberta i es manté el secret de les actuacions, per la qual cosa no es descarta que hi puguin haver més arrestos.

Presó provisional per a l’únic detingut per l’apunyalament mortal ocorregut la matinada de dijous a divendres a les portes de la discoteca Oxygen de la zona turística de Calella. Es tracta d’un jove dominicà de 24 anys, treballador d’un restaurant de la ciutat, que no tenia antecedents policials.

Se’l va arrestar el mateix divendres i ja ha ingressat a la presó de Brians, segons avançava ahir la periodista especialitzada en successos Anna Punsí, que també revela que l’atestat de Mossos d’Esquadra conclou que la víctima, que va anar a la discoteca amb companys, va ser qui va iniciar la baralla en què es van produir l’agrssió.

Segons també ha pogut confirmar Ràdio Calella TV, la víctima era treballador d’una empresa contractada per a la logística del Gran Premi de Fórmula 1 del circuit de Catalunya, a Montmeló, que s’ha disputat aquest passat cap de setmana. És un ciutadà britànic de 31 anys que va anar a la discoteca amb diversos companys de feina. Un altre va resultat ferit de menys gravetat, atès a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.

Buch lamenta que Interior no reforci les comissaries de Mossos de l’Alt Maresme

L’alcalde de Calella va informar dijous al vespre a través de les xarxes socials que el Pla d’Estiu que defineix Interior per reforçar la seguretat de les zones costaneres de Catalunya no contempla les comissaries de l’Alt Maresme. És el mateix que han denunciat els sindicats policials SAP-FEPOL i SME-FEPOL a través d’un comunicat on apunten que la insuficient dotació d’efectius a Pineda de Mar posa en risc la seguretat de la ciutadania especialment durant l’estiu quan es produeix un augment considerable de la població.

Les manifestacions de l’alcalde es produïen en el marc del directe a Instagram que el posa en contacte amb la ciutadania dies després que se celebri una sessió plenària, hores abans de l’apunyalament a la zona turística de Calella. Uns fets que els sindicats policials afirmen que “posa en evidència la necessitat urgent de reforçar la seguretat al territori”.

Com exposen els sindicats policials, també l’alcalde feia notar l’incompliment de la paraula donada pel conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ara en funcions, en la junta local de seguretat que es va fer a Calella a finals del mes de gener.

En contra del que va dir el conseller, quan es va comprometre davant de total ciutadania a fer un reforç a l’estiu, la Generalitat no el farà. És la notícia que tenim fins ara. Ens diuen que sí es pagaran hores extres, però jo em pregunto si hi haurà prou agents. És un tema que ens té preocupadíssims.

El Departament d’Interior no ha confirmat ni desmentit aquesta informació a Ràdio Calella TV, remetent-se a una comunicació que farà directament Mossos d’Esquadra per donar detalls sobre el reforç policial del Pla d’Estiu i quina serà la distribució dels agents per les comissaries de la costa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.