Victòria plàcida de la UEH Calella per tancar la primera fase de la Lliga

La UEH Calella va guanyar ahir al C.H. Canovelles per 32 a 21 gols.

Els jugadors de la UEHC arribaven al partit amb ganes de revenja, ja que el dia anterior havien perdut a la pista del Canovelles en un mal partit dels calellencs, i així ho van demostrar quan en el minut 13 de la primera part els nostres ja manaven en el marcador per 8-1. A partir d’aquí, partit còmode i ben portat per l’equip local que va arribar al descans amb el marcador favorable de 13-8.

La segona part va estar un reflex de la primera on l’equip calellenc va dominar de principi a fi sense donar cap opció a l’equip vallesà. Un bon atac i una bona defensa, així com una molt bona porteria, van fer que l’equip calellenc anés agafant avantatge i pogués finalitzar el partit de forma còmoda i amb el marcador 32-21.