73 dones de Calella són víctimes de la violència de gènere


Ràbia, vergonya, impotència, són els adjectius que ha utilitzat l’alcalde de Calella Marc Buch, durant l’acte en el dia contra la violència de gènere envers les dones. L’alcalde, a més, ha demanat perdó com a polític per aquesta situació i no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de remarcar que no s’hauria de fer aquest tipus d’homenatges, perquè significaria que no existeix la violència envers les dones.

L’auditori de Can Saleta ha estat testimoni de la lectura del manifest, dins el marc del 25N en la lluita contra la violència masclista. La lectura ha anat a càrrec de Vanessa de León, qui al final de la seva intervenció ha anomenat tots els noms de les dones assassinades per violència de gènere i ha demanat un minut de silenci per totes elles.

Marc Buch, alcalde de Calella, ha demanat perdó, com a polític, per aquesta situació, i ha afirmat que posarà tots els recursos dels que disposa per, com a alcalde, poder acabar amb aquesta xacra. Això sí, demana que tothom posi el seu granet de sorra. L’esdeveniment també ha anat acompanyat d’una actuació musical en memòria de totes les dones.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *