Calella en Comú Podem projecta un centre cívic per a la gent gran i joves, i amb serveis municipals


Sebastián Tejada afirma que han localitzat l’edifici “ideal” per obrir-hi el centre cívic, on també hi plantegen traslladar serveis municipals. L’alcaldable de CECP critica la despesa feta per a la rehabilitació de Can Saula, on s’hi preveia l’equipament: “És un desastre. Però n’hi ha més: el Museu del Turisme, l’Sport CityLab o el mateix mercat municipal”. La candidatura també ha anunciat que activarà una targeta platejada perquè la gent gran obtingui descomptes en serveis i compres a les botigues de Calella i, per al col·lectiu juvenil, proposa mesures que permetin l’emancipació i la creació de nous llocs de feina qualificada que permetin retenir el seu talent.

Tampoc Calella en Comú Podem és partidària d’obrir el futur centre cívic a Can Saula, que continua en obres. De fet, té l’alternativa ja parlada amb la propietat però no vol revel·lar-ne la ubicació. L’alcaldable Sebastián Tejada diu que es tracta d’un edifici “ideal” que permetrà disposar d’espais oberts, on hi puguin interactuar col·lectius diversos, especialment el de la gent gran, que n’és el principal demandant.

També gent jove i entitats. És un edifici prou gran per poder prestar també altres serveis públics (…) Tenim un compromís de confidencialitat. Fa dos anys que anem darrera aquest edifici, si governem obrirem negociacions ràpidament.

Tejada afirma que Can Saula serà una de les hipoteques que deixarà l’actual govern. Avança que provarà de tirar enrere el projecte de l’alcaldessa Candini.

Can Saula és un desastre, un altre. L’haurem de cogestionar durant una temporada, encara que nosaltres discutirem el contracte (…) N’hi ha més! El Museu del Turisme, l’Sporty City Lab, el mateix mercat municipal.

El desè compromís dels comuns per als primers mesos de mandat és importar l’experiència de Barcelona creant una targeta platejada per a la gent gran, que els doni dret a descomptes en serveis i compres per a la gent gran.

Evidentment que podem negociar amb La Caixa perquè presti millor serveis a la gent gran. Però també amb els restaurants perquè facin un menú més barat, però també amb les òptiques, els dentistes, els fisioterapeutes…

Calella en Comú Podem insisteix en la importància de retenir els joves i el seu talent a la ciutat, i per això planteja mesures dirigides a crear ocupació de qualitat i facilitar-los l’accés a l’habitatge amb una aposta clara per incentivar la rehabilitació d’edificis buits o abandonats.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *