Estimem Calella potenciarà el dinamisme cultural i lúdic als carrers per incentivar l’economia


Potenciar esdeveniments firals i culturals que facin més atractiu passejar per la nostra ciutat, és una de les apostes d’Estimem Calella en l’àmbit de la promoció econòmica.

Pel partit és important generar activitat atractiva a peu de carrer que serveixi de reclam i que convidi a calellencs i visitants a fer que passejar per Calella sigui una experiència agradable i productiva pel nostre comerç.

Potenciant aquestes fires que són un element molt important per aquest comerç que tenim aquí a Calella, com la Fira de Nadal, una Fira d’Entitats, la Fira de Calella que necessita una revisió important.. En aquestes estem.

Enric Gómez diu que el comerç i el turisme son les principals potes econòmiques de la ciutat i que, per tant, cal fer molt bé les dues coses. Aposten pel trasllat de l’Oficina de Turisme a les dependències de l’Ajuntament Vell i crear un festival de drons lumínics d’àmbit nacional a la platja, de tres dies de durada.

Hem de fer molt bé aquestes dues cosetes. En l’àmbit turístic nosaltres apostem per desplaçar l’Oficina de Turisme al centre i digitalitzar-la, amb una agenda d’activitats de tot el que passi al municipi. També volem crear un festival que tingui un impacte nacional de drons lumínics, de tres dies de durada.

Pel que fa al carrer Jovara, Gómez s’ha mostrat crític amb les accions que s’hi han dut a terme fins ara, que considera no han estat prou contundents. I posa d’exemple les banderoles en mal estat de la Pilarín Bayés o les jardineres en alçada als fanals del carrer que no han estat prou cuidades. L’alcaldable d’Estimem Calella fa una crida als propietaris d’edificis i baixos tancats perquè perdin la por a posar-los a la borsa de lloguer perquè hi hagi més emprenedoria. Per Gómez és la clau perquè al Jovara hi tornin a passar coses. Defensa que el seu projecte de pacificació de Calella farà que els carrer siguin més atractius per posar-hi negocis.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *