Nou simulacre de salvament i socorrisme a la platja de Calella


La platja de Garbí ha acollit aquest divendres l’habitual simulacre de salvament i socorrisme, tal com marca el protocol de seguretat per a les platges de Calella. Ara que arribem a l’equador de l’estiu, l’Ajuntament fa un balanç positiu pel que fa a les incidències registrades al litoral calellenc.

Tot i que els banyistes ja estaven advertits, molts han seguit atentament com els diferents cossos de seguretat i salvament actuaven en l’operatiu per salvar un banyista de les aigües calellenques.

El regidor de l’àrea de Platges, Manel Vicente, ha explicat que l’operatiu de salvament ha estat un èxit ja que s’han escurçat els temps d’acció que té per objectiu salvar la víctima.

Una de les novetats d’aquest any pel que fa a les platges de Calella és que les plataformes ja no estan tan allunyades. D’aquesta manera, les persones que les fan servir poden tornar de manera més fàcil a terra. Vicente explica que és una aposta del nou govern.

El servei de salvament i socorrisme de les platges de Calella està gestionat per Proactiva Serveis Aquàtics. Durant el simulacre han participat també agents de la Policia Local.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *