Se celebra la 3a edició de La Botiga al Carrer Està de Moda


Aquest dissabte s’ha celebrat la tercera edició de La Botiga al carrer està de moda. Una proposta que de nou ha ajuntat dues de les propostes més atractives per a la dinamització comercial de Calella.

En aquesta nova edició, s’ha apostat per una proposta calcada de la qual es va poder gaudir el passat mes d’octubre, quan després de la pandèmia de la Covid, les botigues van poder tornar a sortir al carrer.

Durant el matí, tothom qui ha passejat pel Carrer Església ha pogut gaudir de tres propostes diferents.

Des de les 10, diferents establiments de la ciutat ha portat els seus productes a peu de carrer per a poder apropar-se més a tots i a totes, aprofitant un molt bon clima que ha acompanyat la jornada d’avui.

D’altra banda, a l’altura del carrer Indústria, entre les 11 i la 1, s’han fet els maniquins estàtics a peu de carrer, amb productes d’algunes de les botigues calellenques.

Tanmateix, els més petits i les més petites han pogut gaudir d’una estona d’esbarjo amb els inflables situats durant tot el dia a la plaça de l’Església.

A aquest mateix punt, a les 9 del vespre s’ha celebrat l’acte més esperat del dia, la Passarel·la de moda, on diferents models han presentat algunes de les mudes que ofereixen els diferents establiments comercials de la ciutat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *