Uns 500 esportistes participaran aquest dissabte a la 2a edició del Festrival Esportiu Ciutat de Calella


L’espai de Can Saleta ha acollit aquest dijous al matí la presentació de la segona edició del Festrival Ciutat de Calella que organitza el Club Natació Calella. Es tracta de tres disciplines esportives: la tradicional travessia de natació a mar obert que enguany arriba a la trenta-cinquena edició; el tercer aquatló super sprint i el segon triatló super sprint que es disputaran aquest dissabte a partir de les 9 del matí fins a les 16 h.

El segon Festrival Esportiu Ciutat de Calella arriba aquest 2023 “consolidat” i en fase de creixement segons el president del Club Natació Calella, Raül Claramunt. Aquest dissabte al matí prop de 500 esportistes prendran part en alguna de les tres disciplines que es disputaran. La tradicional travessia de natació en aigües obertes que enguany arriba a la trenta-cinquena edició; el tercer aquatló super sprint i el segon triatló super sprint. Les inscripcions s’han triplicat respecte a la primera edició disputada l’any passat. Claramunt ha detallat quines són les proves que es disputen aquest dissabte dins el Festrival Esportiu. El duatló i triatló són proves puntuables per al Campionat de Catalunya.

Per la seva banda, la presidenta de l’ Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, ha recordat que el sector turístic fa més d’una dècada que aposta per esdeveniments esportius que aporten un segell de qualitat al municipi i ajuden a desestacionalitzar la temporada. En aquesta ocasió, Hernández també ha posat en valor la presència femenina a la secció de triatló jove on el 60 per cent dels inscrits són noies.

Per últim, l’alcalde Marc Buch ha posat en valor l’aposta que des del consistori es fa en esdeveniments com aquest que compten amb la presència i implicació del sector públic, el privat i una entitat prou consolidada com és el Club Natació Calella. Buch també ha parlat dels valors que es transmeten a través de l’esport, uns valors que des del Club Natació Calella inculquen des de la base.

La celebració del segon Festrival Ciutat de Calella implica diversos canvis en la mobilitat, un d’ells és el tall de la carretera Nacional 2 de Calella a Canet des de les 14 h fins a les 17 h. A més, no es podran moure els vehicles dels aparcaments de sorra de la piscina municipal, de l’aparcament del lateral de la Nacional 2 (Creu Groga), de l’aparcament del Far, del Càmping Roca Grossa, de l’aparcament de la Roca Grossa i del Mirador de la Vinyeta.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *