[Vídeo] Els partits polítics inicien la campanya per a les municipals de Calella amb la tradicional enganxada de cartells

Al punt de la mitjanit, els integrants de set de les candidatures que concorren a les eleccions municipals de Calella han donat el tret de sortida als 15 dies de campanya amb la simbòlica enganxada de cartells. Ciudadanos és l’únic partit que no hi ha participar per “problemes logístics”.

Junts per Calella convida als ciutadans a construir plegats la Calella de tots i per a tots. L’alcaldable i candidata a la reelecció, Montserrat Candini, aspira que se li renovi la confiança per donar continuïtat a un Govern obert a tothom i amb voluntat de sumar. Reivindica la feina feta en un context de dificultats.

Només cal repassar l’escola nova, l’Hostal Vell, la Sala Mozart… Malgrat el context de la crisi econòmica hem treballat molt i per a tothom (…) Quan diem ’Fem-ho junts’ reforcem la nostra actitud per tenir una visió global, fomentar la participació en la presa de decisions.

ERC demana el suport dels calellencs per fer efectiu el canvi que defensen necessita la ciutat perquè s’ha esgotat un cicle. La candidatura que encapçala Xavier Ponsdomènech es presenta com el partit que pensa en les persones i que és la millor alternativa al govern actual.

El canvi es pot entendre de moltes maneres, però sobretot de tarannà de govern. Som un equip de persones diferents però compartim els valors republicans, som de carrer i escoltarem a les persones. Volem que la ciutadania sigui partícep de la transformació de la ciutat. Una Calella de tots i per a tothom.

El PSC reivindica la feta feta al Govern Municipal en els últims quatre anys. L’alcaldable Josep Torres defensa l’acció de govern i reitera el compromís que van adoptar amb la ciutadania. Espera que el 26M es mobilitzi tot el votant socialista.

Sabem que els números de les generals no sortiran, però animarem perquè el vot socialista es mobilitzi i incrementem els dos regidors que tenim (…) Ens vam presentar l’altra vegada dient primer Calella, ho hem complert. Vam arribar a un pacte que s’ha desplegat amb serietat, s’ha fet molta feina, i ens hi continuem sentint compromesos.

La CUP també aposta pel canvi, per recuperar Calella per a les persones i per posar el seu benestar en el centre de l’acció governamental. El partit que es presenta a les municipals amb Núria Freixas de cap de llista promet participació i transparència, amb el covenciment que cal feminitzar la política.

Calella està en mans d’un govern que ha tret el poder del poble i volem recuperar-lo. Volem estar al costat de la cultura, de les festes majors, de mitjans de comunicació transparents i diversificar l’economia (…) El benestar de les persones ha d’estar per damunt dels beneficis econòmics, primer les persones.

Concòrdia i acord és l’objectiu del PP per a la Calella dels pròxims quatre anys. L’alcaldable Dimitri Terentiev aspira a obtenir uns resultats que permetin al partit ser una peça clau en el pròxim Govern Municipal i que això li permeti desplegar les propostes programàtiques amb les quals garanteix felicitat. Ell vol ser “la veu de tots els calellencs”.

Creiem que és un programa fet per a la gent, amb propostes realistes i l’objectiu que la gent de Calella sigui més feliç. Això passa per dur a terme mesures socials, iniciatives esportives, per a la gent gran i els joves, i intentar entrar al govern o presidir-lo i portar a terme el programa.

Ara, en comú és el lema que acompanya la fotografia de Josep Maria Juhé, que torna a la política municipal després de vuit anys com a cap de llista de Calella en Comú. El partit es presenta amb un programa “sòlid” per fer possible el canvi que necessita la ciutat. Ahir donaven el tret de sortida a una campanya que serà molt propera a les persones i austera en despesa.

Estem per fer una política oberta, capaç d’escoltar, dialogar i arribar a acords, i que ajudi a què els ciutadans es facin seva la responsabilitat de construir entre tots la ciutat (…) Apostem per un canvi i volem col·laborar perquè sigui possible, i si pot ser tenint un bon resultat, però no és tan important.

Podemos Calella promet “fets i no paraules”. És el lema que el partit morat ha escollit per presentar-se, per primera vegada, a les eleccions municipals de Calella, amb un objectiu clar i que passa per fomentar la participació i donar veu al poble. Leonor Cintas és la seva cap de llista.

Volem que hi hagi més participació (…) El que digui el poble escoltar-ho i transformar-ho en fets.

Ciudadanos, que és la vuitena candidatura que es presenta a les eleccions municipals del 26 de maig, va ser l’única que ahir, i per problemes logístics, no va fer la tradicional enganxada de cartells.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat