[Vídeo] Montserrat Candini presenta un planter a mida per fer realitat “un somni de ciutat”


La cap de llista de la candidatura de Junts per Calella va reunir ahir a la Sala Mozart els membres de la llista amb que es presenta a les municipals, amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia a l’Ajuntament de Calella.

Montserrat Candini ha presentat un planter a mida per fer realitat “un somni de ciutat”. La cap de llista de la candidatura de Junts per Calella va reunir ahir a la Sala Mozart els membres de la llista amb que es presenta a les municipals, amb l’objectiu de revalidar l’alcaldia a l’Ajuntament de Calella.

És una llista absolutament renovada, amb molta gent jove i alhora amb gent amb molta experiència i coneixement. Gent molt diversa que té un comú denominador, que és la passió per Calella.

Junts per Calella ha presentat un programa extens, amb 125 compromisos, entre els quals crear el segell de Ciutat amiga LGTBI, ampliar la xarxa d’itineraris inclusius i les zones de wifi públiques, crear espais per a nadons a la platja i fomentar el desenvolupament d’horts públics.

Seguir treballant per tot allò que tingui a veure amb la sessió del sol per fer l’ampliació de l’hospital, crear l’oficina de l’emprenedor, crear un centre cívic, fer 16 habitatges d’ús social i 35 habitatges més per joves i gent gran, tot un programa de patrimoni cultural pel qual amb el codi QR es pugui conèixer els edificis en l’àmbit turístic.

Segons la candidata a la reelecció, el nou equip busca consolidar el projecte de ciutat que han estat desenvolupant. L’acte, a poques hores de l’inici de campanya, va comptar amb les emotives intervencions de Jordi Sitjà i Núria Parella, membres de l’actual Govern Municipal que no repeteixen a la llista.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *