[Vídeo] Empreses i establiments de Calella se sumen a l’aturada general d’avui dimarts 3 d’octubre

Forces empreses i establiments s’han sumat a la aturada general d’avui.

Les oficines de l’Ajuntament i serveis municipals, estan tancats, excepte la Policia Local. Hi ha establiments que tanquen unes hores, com supermercats i quioscos. D’altres, fan l’horari habitual. Al carrer església, hi havia molts turistes que passejaven i es trobaven els establiments tancats.

Les farmàcies de Calella, també estan tancades, excepte la farmàcia de guàrdia situada precisament, al carrer església. D’altra banda, a l’Hospital de Calella hi ha metges que secunden la vaga i d’altres que no. La direcció està intentant organitzar els serveis mínims.

Els serveis de bus mantenen serveis mínims, però no poden arribar a Barcelona, perquè les carreteres estan tallades.

La gent intenta agafar els taxis, però tampoc poden sortir de la ciutat i els corredors de l’Ironman que marxaven a l’aeroport, tampoc no hi poden arribar amb cap dels dos mitjans. Pel que fa al servei de rodalies, funciona amb normalitat.

Tots els centres educatius de Calella també s’han sumat a l’aturada d’avui. En el cas de l’Escola Pia del carrer Sant Pere i a través de comunicat, s’ha informat a les famílies que el centre ha establert serveis mínims per aquelles famílies que no disposin de cap altre solució. L’escola del carrer Jovara està tancada.

L’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial a través de les xarxes socials, si ha referit com a Aturada Cívica recolzant l’aturada general de l’economia catalana.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat