[Vídeo] Inaugurat l’Espai Municipal Can Saleta


Aquesta tarda s’ha inaugurat l’Espai Municipal Can Saleta on s’hi troben les àrees d’Economia Local, Igualtat i Drets Civils, Joventut i Solidaritat i Cooperació, a més de l’OMIC, l’Espai Jove i l’Sport City Lab. Maria Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, ha visitat les instal·lacions de Can Saleta acompanyada de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

La consellera Maria Àngels Chacón ha posat en relleu la importància de dur a terme iniciatives d’aquest tipus.

És una aposta de recuperació històrica de molta consciència del present, de quins actius hi ha aquí, de quins actius es poden potenciar i, sobretot, de projecció de cara al futur de l’activitat d’aquí Calella. S’han de dur a terme iniciatives d’aquest tipus per no oblidar o abandonar certs equipaments que hi ha a la ciutat. En aquest cas penso que la iniciativa que ha dut a terme l’ajuntament de Calella, pivotada per la seva alcaldessa, és molt positiva.”

Montserrat Candini ha explicat que s’ha volgut recuperar un espai històric en forma d’equipament municipal per aglutinar les diferents regidories en un únic espai i donar l’oportunitat de treballar en xarxa als professionals dels diferents departaments. A més, és una mesura que facilita al ciutadà la realització de diferents tràmits ja que es poden dur a terme en el mateix lloc.

Recuperem un espai històric, estimat i apreciat per molta gent de la nostra ciutat, i li donem forma d’equipament municipal.”

Per altra banda, mitjançant el projecte Sport City Lab, Calella s’ha convertit en un laboratori urbà d’innovacions en l’àmbit de l’esport, aprofitant les competicions esportives d’alt nivell que es realitzen a la nostra ciutat.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *