[Vídeo] Junts per Calella ampliarà la bossa d’aparcaments públics amb 100 noves places


La candidatura de Montserrat Candini ha anunciat el projecte per doblar la capacitat de l’aparcament de Les Palmeres per mitjà d’una obra que podrà finançar Gestvia.

El tinent d’Alcaldia de Serveis Públics, Albert Torrent, ha dit que la proposta ja s’ha presentat a Costes.

Consisteix en fer una planta semisoterrada i aixecar una planta al damunt que ens permetrà passar de les 120 places actuals a les 220 places per un cost aproximat d’1 milió d’euros, que és una xifra assumible per a Gestvia.

Junts per Calella garanteix la consolidació de la resta de places d’ús públic que hi ha a la ciutat, tot i els projectes constructius previstos a Mercat 2 i Hospital 2. En el primer dels casos, hi ha el compromís de la propietat de negociar la venda de 40 places a Gestvia; i en el cas de l’Hospital 2, l’empresa municipal podria adquirir la meitat de les places i fer-se amb la gestió de la resta. En total, seran 144 aparcaments per a vehicles. A tot això, ha revelat que s’han reprès les reunions amb el Govern espanyol per desencallar el projecte d’ampliació de l’aparcament de Renfe, bloquejat durant el mandat del PP.

En una roda de premsa als terrenys on s’aixecarà el nou supermercat ALDI, el tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà ha posat en valor el canvi significatiu que hi ha hagut al solar des que van entrar al Govern Municipal, l’any 2011 i ha qüestionat els partits que asseguren que tiraran enrere el projecte.

El que ens vam trobar l’any 2011 era un solar, aquest, ple d’herbes i amb uns serveis de clavegueram en mal estat (…) això és un solar privat i hem negociat amb els propietaris poder fer aquesta operació. Estaria molt bé que qui diu que ho tirarà enrere, també diguin què faran en aquest solar que és propietat privada.

Montserrat Candini ha defensat en termes d’oportunitat la possibilitat negociada d’obtenir 2.800 metres quadrats de sostre edificable -distribuïts en tres plantes- sobre el supermercat i posar-los a disposició de Salut per resoldre els dèficits de l’hospital.

No s’ens passa pel cap que no puguin aprofitar-ho però si el departament no ho veu bé, els 2.800 metres quadrats, si nosaltres governem hi farem una promoció més d’habitatge social i assequible.

L’alcaldable s’ha dirigit al candidat de Calella en Comú per recordar-li que la Corporació de Salut ja disposa dels terrenys per ampliar el servei d’Urgències.

Sentir a dir al senyor Juhé que caldria ampliar urgències i caldria fer això quan està aprovat del 13 de desembre del 2016, sorprèn aquest nivell de desconeixement important.

Junts per Calella xifra en 4 milions d’euros el projecte que porta ERC per recuperar l’espai de l’Hotel Corona, només per comprar la finca i enderrocar l’edificació. El tinent d’Alcaldia Sitjà ha qüestionat la viabilitat del proposta estrella de la candidatura de Xavier Ponsdomènech.

Veiem unes imatges sobre l’alternativa de plaça que queda, que tampoc és molt gran, i el pas a la platja. En cap d’elles s’explica com es resol la sortida del pas soterrani cap a mar, i les propostes s’haurien d’explicar amb una mica més de rigor, no tot s’hi val.

Junts per Calella considera que la implantació de la zona verda a la ciutat expulsaria visitants i malmetria l’economia local.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *