[Vídeo] Junts per Calella implementarà el vot telemàtic per facilitar la participació ciutadana

L’aplicació de les noves tecnologies en el model de gestió de la ciutat és un dels objectius de la candidatura que encapçala Montserrat Candini, per avançar en el que s’anomenen les ciutats intel·ligents.

Candini s’ha compromès també a millorar els canals de comunicació amb la ciutadania, redissenyar la web municipal, i seguir treballant per la transparència, tot i assegurar que en aquest aspecte estan tranquils.

Seguint els paràmetres d’Infoparticipa i de la llei de transparència que va aprovar el Parlament de Catalunya. Estem absolutament tranquils perquè ho fem i ho complim.

Junts per Calella es compromet a ampliar les zones de wifi públiques i Albert Torrent, número 5 de la candidatura, ha avançat que desenvoluparan eines que facilitin l’aparcament.

Engegarem un estudi per trobar un sistema intel·ligent que permeti localitzar els zones on hi ha pàrquings lliures al voltant de la ciutat.

El seu compromís és continuar amb el projecte de destinació turística intel·ligent que permet obtenir dades de l’experiència del visitant per adaptar l’oferta local, també per millorar la convivència amb els veïns.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat