[Vídeo] La Ciutat 04-05-2021


El cobriment d’una de les parts superiors de la Riera Capaspre és un dels objectius del govern de Montserrat Candini. Es tracta d’un tram de 100 metres que va de la carretera NII en amunt. Per arribar fins aquí però, cal resoldre el pilar que hi ha sota la rotonda de la carretera. Pel cobriment cal que a sota no hi quedi cap entrebanc que pugui obstaculitzar la baixada de l’aigua. L’ajuntament de la ciutat ja n’ha encarregat la redacció del projecte. Ho demanem al tinent d’Alcaldia de Territori, Marc Buch.
Avui a La Ciutat parlem amb l’escriptor Xavier Soldevila, guanyador de la primera beca d’investigació Jordi Amat i Teixidor. Soldevila és l’autor de ”De la pobla de la Calella a la vila de Calella”, un treball estudiós on s’explica el naixement de la Calella actual.
I avui tenim una nova col·laboració amb els alumnes de segon del Grau Superior de Guies, Informadors i Assistències Turístiques del l’IES Bisbe Sivilla. L’alumne Míriam Ballester ens parla de destinacions women friendly. Hi han destinacions més segures que d’altres si decidim viatjar soles ?


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *