Amics dels Animals ha iniciat els tràmits per registrar la gatera com a nucli zoològic

gatera00000000

L’associació de voluntaris que gestiona la gatera municipal de Calella ha confirmat que s’ha sol·licitat la inscripció de l’equipament al registre de nuclis zoològics del Departament de Territori i Sostenibilitat de la General, tal com està establert per la llei de protecció dels animals del 2008. El president d’Amics dels Animals, Josep Estañol, ha dit que el recinte d’acollida de gats funciona perfectament, tots els dies de l’any, gràcies a les persones que hi col·laboren de forma altruista.

Fa uns dies, Esquerra afirmava que a principis de desembre havia requerit la inscripció de la gatera al registre. És obligatori a totes les instal·lacions i centres que fan acollida i manteniment d’animals de companyia. Josep Estañol, que presideix Amics dels Animals, ha anunciat que s’ha iniciat la tramitació.

En principi si és un recinte que té un número determinat d’animals, per exemple també un criador d’animals, cal que estigui registrat. És un tràmit que ara està en marxa perquè l’hem demanat.

Al marge d’aquest tràmit, Estañol ha assegurat que la gatera municipal funciona a la perfecció i que des de la seva obertura, ara fa 20 anys, s’han anat implementant algunes de les millores que ha reivindicat el col·lectiu de voluntaris que el gestiona i se n’encarrega. Per a ells, el president d’Amics dels Animals ha tingut paraules d’agraïment.

Les persones voluntàries treballen desinteressadament a diari, sigui festa o no, recullen animals i se’ls emporten a casa. Son gent valenta que a vegades agafen gats enfadats o ferits, i els acullen de forma temporal.

El president d’Amics dels Animals ha emplaçat a tothom a procurar donar una bona atenció als gats que s’abandonen a Calella, i a fer-ho des del diàleg, l’entesa i la col·laboració.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat