[Vídeo] La Ciutat 04-06-2021


El diumenge 6 de juny se celebra la VIII edició de la marxa solidària Polseres Candela, un esdeveniment que es farà de manera online a través d’una inscripció on els participants poden escollir l’aportació econòmica que volen fer.
Per participar-hi, només cal inscriure’s a través del web www.marxapolserescandela.org. A continuació, la persona inscrita rebrà un dorsal que podrà omplir amb les seves dates i, el dia 6 de juny, podrà sortir a fer esport de manera individual o en família, corrent, en bicicleta o caminant, qualsevol modalitat és vàlida. Avui a La Ciutat en parlem amb la Mireia Porres, mare de la Candela de Polseres Candela, i amb la Nieves Tejeda de l’Associació Polseres Candela.
Qui era Ròmul Bosch i Alsina ? Aquesta tarda a les 19h, Raquel Castellà, llicenciada en història i conservadora del Museu d’Història de Catalunya, descobrirà la figura d’aquest polifacètic calellenc, polític, armador navilier i empresari. Una xerrada emmarcada en el Cicle de Conferències de Primavera que organitza l’Associació Amics del Patrimoni Històric de Calella.
I com cada divendres en Víctor Riera, l’expert en cinema de la casa, ens posa al dia de les estrenes del cap de setmana.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat