[Vídeo] Ple Ordinari 03-06-2021


Sessió ordinària i telemàtica del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta número 5 del Ple ordinari del dia 22 d’abril de 2021.

2.- Despatx oficial.

3.- Donar compte de les resolucions emeses del 19 d’abril a 30 de maig de 2021 (resolució 2021/702 a resolució 2021/1025).

ÀREA DE TERRITORI
4.- Dictamen per aprovar la declaració del jaciment del Roser, com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL).

MOCIONS
5.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC, PDeCAT (Junts per Calella), PSC, CEC-ECG, CUP i C’s, per declarar Calella com a “Municipi de Llibertat LGBTIQ”.

6.- Moció presentada pels grups municipals d’ERC, PDeCAT (Junts per Calella), PSC, CEC-ECG i CUP per al reconeixement públic del dol perinatal, gestacional i neonatal.

7.- Proposició del grup municipal de C’s per l’impuls de la modificació de l’Ordenança de circulació de vianants i vehicles de Calella per regular l’ús de vehicles de mobilitat personal (VMP) i bicicletes.

8.- Moció del grup municipal de C’s per implantar mesures pel sector nocturn arrel de la pandèmia de la Covid-19.

9.- Moció del grup municipal de C’s per la creació d’una taula d’avaluació local dels projectes municipals finançats mitjançant els Fons europeus i del programa React-UE.

10.- Proposta de resolució del grup municipal de Calella En Comú en relació a la conveniència de demanar suport financer dels Programes Europeus Next Generation per desenvolupar un Pla de millora urbana en l’àmbit del carrer Jovara.

11.- Proposta de resolució del grup municipal de Calella En Comú en relació amb la viabilitat del projecte d’aparcament en el terreny darrera de Can Saleta.

12.- Moció dels grups municipals de la CUP Calella, ERC i CEC-ECG, per a l’adhesió de l’Ajuntament de Calella a l’Associació de Municipis i Entitats per a l’Energia Pública (AMEP).


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *