[Vídeo] La Ciutat 09-06-2021


L’article del president d’ERC Oriol Junqueras al diari Ara valorant els indults com un gest per alleujar el conflicte amb Espanya i apostant per la via del diàleg, han sacsejat les opinions d’afiliats al partit i de la classe política del país. Què en pensen de les declaracions de Junqueres els republicants calellencs ? Ho demanem a Carles Ferrer, presindet d’ERC Calella.
La sala amb columnes de la Fàbrica Llobet Guri ja funciona com a nou punt de vacunació intermedi comarcal. Un gran espai amb capacitat d’injectar 1600 dosis diàries. Us oferim l’entrevista que hem enregistrat amb la Laura Hernández, Cap d’Infermeria de l’ABS Calella.
Els voluntaris de la gatera de Canet de Mar viuen amb l’angoixa d’haver de deixar la instal·lació actual. El Govern vol que els gats que hi viuen siguin traslladats al CAAD Maresme i que a la població només hi quedin les anomenades colònies ferals. El refugi dels gats ocupa un espai municipal i l’ajuntament hi destina anualment 2.400€. Avui a La Ciutat parlem amb dos dels voluntaris que cuiden d’aquests animals; son la Maria Panades i en Sergi Lozano.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *