[Vídeo] La Ciutat 13-12-2021


El Gran Recapte, la principal campanya de recaptació de fons per subministrar aliments a 270.000 persones ha patit una baixada d’aportacions d’un 40% respecte l’any passat. El canvi del sistema de fer un ingrés a la caixa dels supermercats i botigues col.laboradores, en comptes d’entregar una bossa de productes, no ha convençuts als compradors. Avui a La Ciutat ens en venen a explicar l’Antoni Borràs, coordinador de Càritas Calella, i Josep Vidal, tresorer.

L’Espai Jove de Can Saleta que col·labora amb la recollida de joguines que cada any per Nadal fa la Creu Roja. Divendres passat en van fer campanya a la Plaça de l’Església i nosaltres hi vam ser-hi. Us oferim l’entrevista que varem enregistrar allà mateix.

I el proper diumenge Catalunya viurà una nova jornada solidària per lluitar contra les malalties que afecten la Salut Mental, i a Calella hi ha un grup de persones disposades a arremangar-se per aconseguir sumar diners al marcador de la Marató de TV3. De com ho faran ens en parlem amb la Gemma Llamas i en Miquel Martí.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *