[Vídeo] La Ciutat 17-02-2021


El govern municipal s’ha pronunciat en les darreres hores sobre el cas Bruna. L’alcaldessa reclama a la justícia que actuï per acabar amb el focus de conflictivitat que genera La Bruna. En parlem amb Montserrat Candini.

El govern municipal esperarà fins el darrer minut per veure si l’oposició presenta propostes d’inversió pel pressupost. Els segon Tinent d’Alcalde i Portaveu del Govern, Josep Torres, i el quart tinent d’alcaldia i responsable de l’Àrea d’Hisenda, Josep Gibert, s’han reunit amb l’oposició i els han ofert negociar la incorporació dels seus projectes per Calella dins una partida pressupostària de 206.000€. D’aquí uns minuts en parlem amb Josep Torres.

I més d’un centenar de persones es concentraven dijous de la setmana passada a les portes de l’ajuntament de Canet de Mar per demanar la dimissió de l’alcaldessa, la republicana Blanca Arbell, cansats diuen, de la inseguretat i dels episodis delictius i violents que pateixen els veïns. Avui a La Ciutat entrevistem a Blanca Arbell.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *