[Vídeo] La Ciutat 18-05-2021


Un comentari a Twitter a una notícia d’aquesta casa a fil d’una entrevista a un veí de l’antic hostal La Gaviota, on advertia de que ”algun dia hi hauria una desgràcia”, ha generat malestar dins l’agrupació local de Junts per Catalunya. El comentari que signa Junts per Catalunya-Calella, deia textualment :”no hem d’oblidar que aquesta història va començar avalada per la CUP Calella i ha acabat patrocinada per VOX. No val tirar la pedra i amagar la ma. El sistema judicial ha demostrat la celeritat quan li ha interessat. Ara cal rapidesa”. Avui a La Ciutat preguntem a Josep Puig, membre de l’agrupació local de Junts per Catalunya, el perquè d’aquest malestar.
La 12ena edició de la Marxa Contra el Càncer de Calella ja ha començat a caminar. La pandèmia però ha modificat la cursa tal i com la coneixem. Ens en donen tots els detalls la Mònica Buneri i la Maria Pera d’Oncolliga Calella.
I aquest cap de setmana ha tingut lloc la 17ena Trobada de Voluntàris en l’àmbit Oncològic que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). A Catalunya hi ha 5.700 persones que fan voluntariat oncològic. En parlem amb Ramon Maria Miralles, president de la FECEC.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat