[Vídeo] La Ciutat 21-04-2021


La CSMS i coincidint amb el Dia Mundial per la Prevenció del Càncer de Colon, va celebrar fa un parell de setmanes una jornada informativa orientada a la prevenció i la detecció precoç d’aquesta malaltia. Precisament la Corporació compta amb un equip multidisciplinari en càncer de colon, format per metge internista, cirurgia, oncòleg, digestòlegs i gestora de casos.
El càncer colorectal pot desenvolupar-se durant mesos sense produir molèsties i sovint, quan aquestes apareixen, la malaltia ja està força avançada. Els programes de detecció precoç permeten detectar la malaltia en estadis inicials, la qual cosa fa que sigui més fàcil de tractar i n’augmenta les possibilitats de curació. Avui a La Ciutat en parlem amb la Dra. Marta Duran, metgessa internista de l’Hospital de Calella i membre d’aquest grup multidisciplinari.
Per un #SantJordiInclusiu i una #CulturaAccessible. La Fundació el Maresme se suma a la campanya impulsada per Dincat a través de la qual les entitats del sector ompliran les xarxes socials reclamant més llibres de lectura fàcil i una cultura accessible per a tothom. En parlem amb la pedagoga i referent en accessibilitat cognitiva de la Fundació el Maresme, Lola Gil.
I parlarem amb el director de cinema calellenc Marc Martínez. L’edició d’enguany del Festimatge ha triat dos dels seus curts – Cara de caballo i Tu último dia en la tierra – tot dos guardonats amb el premi Brigadoon Paul Naschy del Festival de Sitges. Els dos curts es podran veure aquest dissabte a la Sala Mozart.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *