[Vídeo] [La Ciutat] Entrevista Marató de Sang Escola Pia

Els alumnes de Cinquè de primària de l’Escola Pia de Calella han organitzat per el proper dia 7 de juny una marató de sang a les instal·lacions dels centre del carrer Sant Pere. Sota el lema “Viu i fes viure” els nens i nenes del l’escola han preparat una campanya per conscienciar els calellencs i calellenques de la necessitat de donar sang per donar vida.

Els professionals del Banc de Sang i Teixits els van fer una xerrada a l’escola i els va quedar clar que per cada persona que dona sang es poden salvar fins a tres vides, perquè de l’extracció també se’n treu plasma, plaquetes i glòbuls vermells. Amb aquest objectiu han treballat durant tres setmanes per aconseguir que el dia 7, entre les 15.30 i les 20 del vespre donin sang quantes més persones possibles. Després de la donació, podran tenir un bon berenar.

La campanya també serà informativa i els alumnes de cinquè sortiran al carrer a informar de la campanya i deixar clars els requisits per donar sang. Tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, no tenir malalties i no haver-se fet un tatuatge els darrers mesos. 

Aquesta iniciativa forma part d’un dels itineraris del programa SUMMEM de l’Escola Pia, amb el quals els alumnes aprenen què és la sang, perquè serveix i prenen consciència de la importància de la donació per ajudar a les persones que ho necessiten. 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat