[Vídeo] La CUP proposa incrementar la partida destinada al lloguer, en especial pels joves

La CUP Calella ha realitzat una taula informativa sobre les seves propostes electorals en l’àmbit del benestar social.

El partit cupaire ha donar a conèixer les seves propostes per facilitar l’accés a l’habitatge.

De donar de recursos econòmics i recursos socials públics, per incentivar l’habitatge juvenil. Pensem que és importantíssim perquè la gent jove està marxant de Calella perquè el preu del lloguer ha pujat (…). A més volem facilitar tot el que és el padró. Ens consta que a Calella hi ha gent nouvinguda amb grans dificultats per ser empadronada. Necessitem que des de l’Ajuntament si faci quelcom.

Altres propostes que han explicat els cupaires tenen a veure amb ‘la precarietat que obliga a molta gent a anar a Serveis Socials’ i les ‘necessitats socials’. Pel que fa al pila del feminisme.

Nosaltres proposem la creació d’un SIAD (Servei d’informació i atenció a les dones) propi. Actualment depèn del Consell comarcal i està a Mataró. Creiem que la necessitat a Calella és prou urgent per tenir-ne un (…). També en aquesta línia volem incorporar un punt lila permanent a la nostra ciutat. L’ajuntament en va crear un per la Festa Major però va ser un punt lila provisional, creat especialment per aquells dies, sense haver realitzat un treball en xarxa amb els agents que necessita. Nosaltres apostem per això. Per realitzar aquest treball en xarxa, ja hi ha un protocol de violència masclista creat, doncs articular-lo de veritat i que el punt lila sigui una realitat.

Aquesta acció ha tingut lloc durant la tarda d’aquest dimarts a la plaça Lluís Gallart.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat