[Vídeo] La CUP promourà un nou pla d’aparcament pensant en el comerç local


La CUP ha realitzat una enquesta entre els comerciants per recollir les seves principals demandes i, a partir d’això, definir quines són les millors propostes per revitalitzar-lo. S’han centrat en l’oferta de places d’aparcament públic i en mesures que permetin reforçar la percepció de seguretat ciutadana.

Albert Comas, número 8 de la candidatura, ha detallat quines són les cinc problemàtiques més importants que han detectat a partir de l’enquesta.

Seria el tema de l’aparcament, la segona més important seria la seguretat, la tercera seria la neteja, els horaris comercials i, la preocupació perquè s’estableixin grans hipermercats i supermercats a la zona.

Una de les solucions que proposen en l’àmbit de la seguretat és donar-li un tarannà més pròxim a la Policia Local i incorporar la figura de l’agent cívic.

També ens han comentat diferents establiments, que no tenen eines per poder incidir, ni canals de Feedback amb l’Ajuntament. Aquí considerem que podríem incorporar un element nou que seria l’agent cívic. Que de forma temporalitzada i programada passaria pels diferents establiments, preguntant: Quines són les problemàtiques, i les propostes de millora. Després, tot això, és informació perquè l’Ajuntament pugui actuar en base els comerciants.

La CUP ha suspès la taula informativa que tenia prevista per aquesta tarda de dijous per sumar-se a la vaga a l’ensenyament públic.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *