[Vídeo] La consellera Chacón es reuneix amb empresaris hotelers en un acte de campanya de Junts per Calella

La consellera d’Empresa i Coneixement s’ha reunit amb l’empresariat hoteler local en un acte de campanya de Junts per Calella. Maria Àngels Chacón va acompanyat l’alcaldable i candidata a la reelecció, Montserrat Candini, en aquesta trobada per intercanviar opinions.

Montserrat Candini ha posat de relleu la importància d’aquest tipus de trobades entre els agents públics i privats.

Com a municipi turístic, l’aspecte més troncal d’aquesta economia ve derivat, lògicament, del turisme i d’una manera molt clara amb tot allò que té a veure amb els hotels. Aquesta trobada amb els empresaris pot permetre que la consellera d’Empresa pugui tenir aquest intercanvi. I els mateixos empresaris li puguin donar la seva opinió.

Amb la seva visita a Calella, la consellera Chacón ha volgut deixar constància del seu suport a Candini, de qui destaca la seva visió sobre el model econòmic per a la ciutat.

Penso que, no només ha fet una bona tasca sinó que s’ha traslladat en resultats com són les apostes en inversions hoteleres de categories superiors. Penso que els empresaris ho fan quan veuen una solidesa en l’estratègia municipal. També hem vist en el dinamisme comercial els reconeixements que s’han obtingut com a municipi de la pràctica municipal.

La consellera ha explicat que les trobades amb el sector permeten conèixer de primera mà les seves inquietuds i, a partir d’això, establir les polítiques públiques.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat