El tenor Albert Deprius porta els millors boleros al NEC

El NEC i la Temporada Lírica Ciutat de Calella es tornen a fusionar un any més. Demà dissabte i a l’escenari del Far, el director de la temporada i tenor, Albert Deprius, acompanyat per una formació de quatre músics, delectarà als assistents amb un concert dedicat a la música Llatinoamericana i en especial al Bolero. Les entrades encara es poden adquirir al preu de 12 euros al portal entrapolis.com.

Aquest gènere de la música té el seu origen durant el segle XIX a Cuba. Tot i que va començar en cantines va evolucionar cap a la música de serenates i la seva temàtica romàntica la va fer acceptable per totes les classes socials. Marxant del seu registre habitual, el tenor Albert Deprius, interpretarà boleros tan coneguts com “Adoro“, “Historia de un amor” o “Piensa en mi

En aquesta ocasió faré un concert de boleros. Em fa molta il·lusió. Fa temps que anava al darrere de fer un concert de música llatinoamericana. La gent podrà cantar amb mi i ballar si volen, fins i tot. És un canvi de registre i tot un repte. Amb la meva veu lírica cantaré els boleros coneguts de tota la vida.

El tenor Albert Deprius en aquesta ocasió obre la porta a un gènere nou acompanyat al piano per Josep Buforn, a la guitarra per Mariana Gómez, al contrabaix per la Maria Llastarry i a la percussió per Jaume Yelo. Deprius convida a tothom assistir-hi en un escenari tan idíl·lic com l’escenari del Far.

A Calella tenim uns espais idíl·lics com el Far, el Parc Dalmau, la capella i pati de l’Escola Pia, la Sala Mozart. Som molt afortunats de tenir aquests espais i convido a tothom a venir al Far perquè serà màgic amb el mar de fons.

El concert tindrà lloc aquest dissabte 13 d’agost a les 21.30 h. Com en totes les propostes del NEC, el recinte s’obrirà abans per qui vulgui pujar a fer una copa o sopar abans del concert. Hi haurà música ambient amb dj.

L’organització ofereix servei de transport gratuït amb Carrilet, amb dues sortides des de l’Oficina de Turisme de l’N-II a les 20.30 h i 21.00 h. També farà el trajecte de tornada un cop acabat el concert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *