[Vídeo] La UEHC juga el seu partit més solidari


Avui diumenge, l’equip UEHC Specials ha disputat un partit benèfic contra un conjunt format per jugadors de diverses categories de la Unió Esportiva Handbol Calella.

L’encontre, emmarcat dins el conjunt d’actes per La Marató de TV3, és un motiu d’orgull per a la UEHC, com així ha declarat el seu president, Andrés García:

Per a la UEHC, tenir un equip com aquest és un motiu d’orgull. Perquè és la suma de moltes coses petites com aquesta el que ens fa grans. Tot això és molt bo per a nosaltres. I al cap i a la fi, n’estem molt orgullosos. Fer coses com aquesta ens ajuda a fer un món millor per a tots.

Josep Puig, president de l’AVAH, ha celebrat la bona feina del club calellenc en matèria d’inclusió i ha volgut agrair la implicació de tots els integrants de la UEHC:

L’acte d’avui s’emmarca en una extraordinària col·laboració de l’equip d’handbol amb nosaltres. No tinc prou paraules d’agraïment per la feina del president, la junta l’entrenador… Perquè tot això té un benefici molt gran per a les persones del grup social que estan jugant. Tot això és gràcies al club.

D’altra banda, la UEHC Specials, ha viscut una jornada satisfactoria amb molt bones sensacions, tal com ha assegurat el seu entrenador, Joaquín Jorquera, qui estava molt feliç després del partit:

L’equip està més unit que mai i estic molt content de veure-ho. Sento que tots han evolucionat molt en els dos any que porto aquí. Si els hagués de donar una nota sería un 10. Hem viscut el partit amb molta emoció i alegria, estaven en la seva salsa.

Així doncs, Calella ha tornat a mostrar una gran implicació amb La Marató de TV3, que enguany tracta la salut mental.

 


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *