[Vídeo] Maria Pera: ‘Calella és molt solidària, sempre que organitzem coses tothom col.labora’


Agraïments i emocions per part d’Oncolliga Calella durant la revetlla amb motiu del 10è Aniversari a la plaça de l’Església aquest vespre. Han recalcat la solidaritat de tothom, la gent de Calella, els voluntaris i l’Ajuntament, ja que sempre han contribuït al fet que es fessin totes les activitats.

El gerent d’Oncolliga de Barcelona Xavier López ha estat convidat a la celebració d’aquests 10 anys. Durant el seu parlament donava les gràcies per tot el que s’està fent per ajudar a tanta gent amb una malaltia com és el càncer i tot el suport que s’està donant a tots els casos. També animava a donar més suport psicològic a totes les famílies.

L’alcaldessa de Calella Montserrat Candini ha recalcat la fortalesa de les ciutats vives amb entitats com Oncolliga i que amb el conjunt de la societat s’acompanya en tot els reptes. Aquest any s’ha compromès durant el dia del voluntariat, el 5 de desembre, a realitzar un homenatge a la seu d’Oncolliga amb un tram rosa; des del carrer Sant Joan -de Jovara fins Anselm Clavé- hi haurà un tram pintat de color rosa que estarà pintat a terra on s’explicarà tot el que representa la lluita contra el càncer.

Oncolliga Calella ha pogut ajudar a molts malalts a través de la psicooncologiaPilates i ioga. A través de la col·laboració amb el Cid, amb els Amics de l’hospital, l’ELA i la Fundació Miquel Valls.

La primera revetlla d’Oncolliga ha tingut èxit en participació ciutadana.

També hi ha hagut música amb els ‘Old Guitars Band’ i la Núria Grima.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *