[Vídeo] Ple Ordinari 16-12-2021


Sessió ordinària del Ple Municipal de l’Ajuntament de Calella. Emissió en directe des de la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovació, si s’escau, de l’esborrany de l’acta número 8 del Ple ordinari del 20 d’octubre de 2021.
2.- Despatx oficial.
3.- Donar compte de les resolucions emeses del 15 d’octubre al 12 de desembre de 2021 (resolució 2021/1908 a resolució 2021/2229).

ÀREA D’HISENDA

4.- Dictamen per aprovar la dedicació parcial d’alcalde accidental i la seva retribució.
5.- Dictamen per aprovar provisionalment la modificació de l’Ordenança Fiscal núm. 2-4 Impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

ÀREA DE POLÍTICA SOCIAL

6.- Dictamen de renovació del conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Calella per a l’acolliment de les unitats mòbils dels servei local de Teleassistència.
7.- Dictamen de ratificació de l’acord de la Junta de Govern Local d’encàrrec de gestió del servei per a la detecció i prevenció de les drogodependències i el seu conveni regulador.
8.- Dictamen de renovació de la delegació de la competència del servei d’atenció domiciliària (SAD) en el Consell Comarcal del Maresme així com l’aprovació de la addenda econòmica per l’any 2022.

ÀREA DE CULTURA

9.- Dictamen per expressar l’adhesió de l’Ajuntament de Calella a la proposta de concessió de la Creu de Sant Jordi 2022 a Adifolk. ÀREA DE SOSTENIBILITAT
10.- Dictamen per acordar l’aprovació de la Declaració de Sabadell “Per un acord polític i social per a la millora de la qualitat de l’aire”.

MOCIONS

11.- Proposta de resolució presentada pel grup municipal de Calella En Comú sobre mesures per abordar la violència masclista a Calella.
12.- Moció dels grups municipals d’ERC, PDeCAT (Junts per Calella), Calella En Comú i CUP sobre la sentència del 25% del TSJC i de suport a l’adhesió al manifest de SOMESCOLA.CAT.
13.- Moció del grup municipal d’ERC per a l’execució d’un pla integral de recuperació ambiental i paisatgística de les platges de Calella.
14.- Moció presentada pel grup municipal de Ciudadanos per instar a la suspensió de l’impost de CO2.
15.- Moció del grup municipal de la CUP per tal de fer el pagament d’impostos estatals a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC).

PRECS I PREGUNTES


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *