[Vídeo][La Ciutat] Albert Cisa (participatius joves): “Molt poca gent està disposada a presentar un projecte i defensar-lo”

Això és el que opina un dels guanyadors dels participatius joves, Albert Cisa, que es va quedar com a únic projecte defensat en la categoria de 21 a 30 anys. L’assistència a l’assemblea era un requisit indispensable per tenir dret a la consideració per a la partida de 10.000 euros prevista en els pressupostos de participació de joventut de l’any 2019. Sisa ha vingut al programa La Ciutat a parlar del projecte que ha presentat la seva associació i ha reflexionat sobre la participació dels joves.

Albert Cisa va presentar el passat divendres un projecte d’una fira gastronòmica i artesana, acompanyada d’uns concerts al pati de l’Ós, a la nit. La proposta la promou l’associació cultural Ital Youth Sound, que, en aquest cas, tenia l’objectiu de fer una fira gastronòmica que potenciés atributs del municipi.

Es van presentar més de 30 propostes inicialment i se’n van exposar les 14 entre dues categories, una de joves de 15 a 20 anys i una altra de 21 a 30 anys. De les propostes presentades, només una corresponia a la categoria dels més grans.
Sisa ha lamentat que moltes persones que van presentar projectes no hagin anat a defensar-los, bé sigui per desinterés o per desinformació, sobretot pel que fa a la categoria dels més grans, de 21 a 30 anys.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat