[Vídeo][La Ciutat] Josep Maria Pérez Basart: “Si nosaltres (PP) aconseguim 1 regidor i ells (C’s) 3 o 4, estaria la mar de content”

El portaveu del PP a l’ Ajuntament de Calella ha visitat avui el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. Josep Maria Pérez Basart ha deixat clar que no es tornarà a presentar a les properes eleccions municipals com a cap de llista perquè “ja ha fet el meu sacrifici personal, que ha sigut molt important i dur” i que ha afectat a la seva família. El portaveu popular ha explicat que els darrers anys ha patit diversos atacs vandàlics i l’ han increpat pel carrer.
Pérez Basart ha estat crític amb la postura de l’expresident Rajoy durant el procés, fet que ha propiciat que molts votants del PP s’ hagin passat a C’s.

De fet, Pérez Basart afirma que estaria molt content si a les properes eleccions el PP obtingués un regidor a Calella i Ciudadanos 3 o 4, tot i que no coneix personalment els representants de la formació taronja a Calella.
El regidor del PP ha opinat sobre la situació en què es troba el comerç local i s’ ha mostrat preocupat. Afirma que després de l’estiu han tancat moltes botigues, segons ell, és el símptoma evident que la temporada no ha anat bé i que caldria que els comerciants es replantegessin l’oferta que fan en termes de qualitat. També ha parlat del preu del lloguer de locals al carrer Església, sobretot, que considera que són massa alts i s’haurien de moderar, una política que ell mateix segueix com a propietari de diversos establiments.
Pérez Basart també veu difícil solucionar la crisi que viu el Mercat Municipal, on els darrers dies hem sabut de la renúncia de dues parades, tot i que una d’elles que es podrà recuperar.

El portaveu del PP a l’ Ajuntament de Calella s’ ha mostrat també crític amb la Fira i la Festa Major. Considera que cal potenciar la Festa Major i incloure-hi alguns dels espectacles que actualment es fan a la Fira i fer que aquesta sigui oberta i eminentment comercial i afavorir sobretot al comerç local.
Amb Pérez Basart hem passat revista als principals temes d’actualitat de la ciutat, com és el cas del model de turisme, Calella Ciutat d’Escultures o la conveniència a o no de seguir subvencionant l’ Ironman i la Volta ciclista.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat