[Vídeo][La Ciutat] Es busquen persones compromeses per fer de voluntaris a l’AVAH

Compromeses i cal afegir amb certa actitud i capacitats per fer acompanyament als malalts.Aquesta és una de les tasques importants que fan els voluntaris de l’AVAH, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’ Hospital que fa una crida per aconseguir més persones amb aquesta capacitat. El seu president, Josep Puig, destaca que ser voluntari de l’AVAH va més enllà de dedicar-hi una estona cada setmana, és un compromís amb les persones amb un mateix per aprendre i formar-se de manera continuada.

Recorda Puig que no cal que siguin persones amb una formació concreta però sí amb una actitud concreta i unes capacitats d’empatia i compromís. En calen cada cop més per acompanyar persones malaltes al la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. El president de l’entitat afirma que la majoria de persones que es comprometen a fer aquest servei ho viuen com un procés de creixement personal molt satisfactori que els permet ajudar, a més, a d’altres persones.
Josep Puig ha visitat el programa La Ciutat per fer aquesta crida i ha aprofitat per explicar-nos les moltes activitats que fa l’entitat aquest mes d’octubre. El mercat solidari de segona mà, que es fa el dia 20 a benefici de l’AVAH, l’actuació de Playback de l’Espai Caixa a la Sala Mozart el dia 21, la caminada per l’Ictus el mateix dia i una castanyada el dia 31.
L’AVAH espera aplegar la nit del 31 d’octubre gent de tota la comarca a la sala Polivalent de la fàbrica Llobet-Guri. Hi haurà música en directe i sopar amb panellets i castanyes. Les entrades als menors de 12 anys són gratuïtes i la resta valen 5 euros.


Potser t'interessa

1 Resposta

 1. marisol villanueva torada escrigué:

  fa anys que era voluntaria del hospital, soc una persona compromesa i empatica amb els malalts…
  ara he tingut que renunciar al voluntariat, perque m’han ofert dedicar unes hores a cuidar particularment a una malalta de llarga estada, ja que segons m’han dit es incompatible a ser Voluntaria..
  sincerament m’ha sapigut molt greu, ja que encara no ho entenc..
  estic molt satisfeta de la meba tasca de voluntariat.
  en aquest moment necesito el treball..
  Una abraçada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat