[Vídeo][La Ciutat] IX Marxa Solidària contra el càncer


En aquesta ocasió, la Marxa omplirà el carrer Església el proper diumenge dia 27 de maig i canviarà el seu habitual recorregut. Esperen superar el miler de persones que l’any passat s’hi van apuntar per poder recaptar diners per al SID que atén a persones al final de la seva vida. La Maria Pera i la Teresa Artigas de l’ Oncolliga han vingut avui al programa La Ciutat ha parlar dels detalls d’aquesta marxa solidària que proposa dos recorreguts, un de 8 quilòmetres i un altre, per als més valents, de 12.

Serà diumenge dia 27 de maig quan Calella s’omplirà de samarretes de color rosa fucsia, que és el color d’aquesta edició de la marxa. La sortida i arribada serà al Passeig de Mar, al monument de la Sardana. Hi haurà dos recorreguts alternatius. Els interessats us podeu inscriure des d’avui mateix i fins el dia 25.
Anticipadament val 8 euros, el mateix dia 10 euros. Per apuntar-te reps una samarreta i tens dret a esmorzar i a pots entrar al sorteig de molts premis en els quals han col·laborat molts establiments de la ciutat de manera solidària. El nens fins a 7 anys poden participar de manera gratuïta. L’ objectiu és recaptar fons per poder garantir el servei d’atenció que reben les persones afectades al final de la seva vida per part dels professionals que treballen amb Oncolliga.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *