[Vídeo][La Ciutat] Joan Bachs (Agrupació Sardanista): “La Sardana és una activitat social, inclusiva i de germanor”


Així convida a tothom a participar el proper cap de setmana al 91è Aplec de Calella, l’ Aplec Pairal de Catalunya, el més antic de tots. Bachs és secretari de la Junta de l’entitat desde gener i que s’enfronta ara amb molts nervis i il·lusió del seu primer Aplec, tot i que n’ ha viscuts molts com a aficionat. La nova Junta vol mantenir l’essència de sempre però apropar els joves al món de les sardanes.

El secretari de l’Agrupació Sardanista de Calella reconeix que el llistó està alt i que la nova Junta està sent molt exigent per no decebre. Està nerviós en la seva primera edició de l’Aplec, el primer que organitza des de la nova Junta que es va constituir al gener, que compta amb la presentadora del programa Coblejant de Ràdio Calella TV, Queralt Pedemonte, com a presidenta i que ha suposat un relleu generacional dins l’Entitat.
Joan Bachs ha explicat que, com a novetat, les sardanes seran de set tirades enlloc de les tradicionals de deu tirades, un aspecte que permet ampliar el nombre i l’estil de les sardanes i, alhora, modernitzar-les.
L’Aplec compta amb un pressupost d’entre 20.000 i 30.000 euros. Com cada any, s’instal·laran dos bars i l’entrada tindrà un preu de 5 euros.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *