[Vídeo][La Ciutat] Candini: “Em sento més forta i amb més gosadia per plantar cara”


L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha passat avui pel programa La Ciutat i ha explicat que, tot i la possiblitat de ser inhabilitada per a l’exercici del seu càrrec a l’Ajuntament per la seva actuació el passat 1 d’octubre, no té por. Afirma que cada cop que intenten posar-li la por al cos i sap que és investigada se sent més forta i valenta per seguir lluitant per la Democràcia. Candini ha admès al programa que està pendent de solucionar un assumpte relatiu a l’esfera personal però que si tot va bé vol tornar-se a presentar a les eleccions per continuar la seva tasca .

Diu Candini que està convençuda que la “defensa de la Democràcia passa per la defensa de la Democràcia” i que no té por de poder ser inhabilitada per lluitar i seguir endavant. En aquest sentit, l’alcaldessa ha explicat que no té constància que que la Fiscalia hagi requerit informació sobre la seva actuació i comportament durant l’1 d’octubre com si ha passat a d’altres municipis.

Es mostra molt satisfeta del seu equip de treball a l’Ajuntament de qui diu està molt preparat i a més a acumulat expertesa, tot i que ha ajornat la decisió de continuar o no als mesos d’octubre o novembre i que queda supeditat a la solució d’una qüestió personal.
Montserrat Candini s’ ha mostrat a títol personal partidària que el seu partit doni suport a la moció de censura que ha presentat el líder del PSOE per fer fora Mariano Rajoy i el PP del Govern de l’Estat. Tot i que, recorda que els socialistes són còmplices del 155 i responsables dels efectes que això ha tingut a Catalunya.
Amb Candini hem fet un repàs a l’actualitat de la ciutat, abordant temes com l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume, les obres de L’Hostal Vell, l’arranjament del sostre a la Sala Mozart i el nou nom de l’Escola que ara es diu Doctor Carles Salicrú.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *