TripAdvisor premia la Pensió El Pekinaire de Calella amb el Travellers’ Choice 2018

Està al podi de les valoracions que fan els usuaris d’aquest portal de continguts relacionats amb els viatges, tant hotels com restaurants o altres empreses relacionades amb aquest sector d’oci. El Pekinaire ja havia aconseguit el certificat d’excel·lència de TripAdvisor, però aquest 2018 ha entrat a formar part de l’1% d’empreses del sector de l’allotjament que han rebut el principal reconeixement dels usuaris. Esther Flores, que dirigeix la pensió amb el seu marit, Andrés Jiménez, ha explicat al programa La Ciutat que la clau de l’èxit és la passió per la feina i l’ambició per seguir millorant dia a dia.

La pensió El Pekinaire és l’establiment d’allotjament més ben valorat de Calella pels usuaris de TripAdvisor i aquest any ha guanyat el Travellers’ Choice, que el situa entre el millor del millor de l’oferta internacional.

És un establiment històric de Calella, amb 40 anys de trajectòria, que va arrencar com a bar transformat després en una pensió. Els últims 15 sota la batuta d’Esther Flores i Andrés Jiménez, que el van adquirir i van tenir la idea clara que calia renovar-lo i posar-lo al dia.

El Pekinaire és un B&B (bed and breakfast) de 18 habitacions, ubicat al casc antic de Calella i a 200 metres de la platja. En una entrevista al programa La Ciutat, Flores ha assegurat que viuen la seva feina amb passió i que oferir un bon tracte al client és la seva principal preocupació.

Fins i tot sembla que tinguis dependència de la feina però m’agrada molt i penso que qui ve de vacances, i porta temps estalviant, o el comercial que està tota la setmana fora, es mereixen estar com a casa.

El matrimoni Jiménez-Flores dirigeix un establiment petit, amb poc personal, però obert pràcticament tot l’any. No treballen amb agències que els garanteixin l’ocupació d’avançada, sinó que les reserves les gestionen ells mateixos o per mitjà de Booking, on també reben unes valoracions molt altes de clients que han allotjat.

Segons els usuaris de TripAdvisor, els seus punts forts i dèbils són:

Amb atenció i amb neteja la millor puntuació, la més baixa en ubicació perquè és difícil arribar-hi amb el GPS. S’indica que estem al carrer Cinc de Colom i això crea confusió.

Esther Flores ha admès que la qualificació de TripAdvisor sovint resulta molt determinant en l’elecció de l’hotel on es passen les vacances.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *