[Vídeo][La Ciutat] Jordi Sitjà (sobre l’anunci de Candini): “És una excel·lent notícia per Calella”


Això és el que opina Jordi Sitjà, tercer tinent d’Alcaldia i portaveu del Grup Municipal del PDeCAT , de l’anunci que feia Montserrat Candini aquest matí per Twitter on explicava que finalment ha decidit tornar-se a presentar a la reelecció. Ara toca el torn a l’assemblea local dels demòcrates que s’ha de celebrar al llarg del mes de novembre que serà qui ratifiqui la seva candidatura.

Sitjà ha tingut paraules d’elogi per a Montserrat Candini i la seva dedicació al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV. Ha parlat de la seva capacitat de compromís i treball, del fet que “ha acreditat coratge i determinació perquè la ciutat tiri endavant” i capacitat de treball.
Qui no acompanyarà a Candini a les properes municipals serà el mateix Sitjà, que ha deixat clar que per raons personals no vol tornar a formar part de la candidatura.
Amb Sitjà hem fet un repàs als principals temes d’actualitat a la ciutat que tenen a veure amb el seu àmbit, Hisenda, Recursos Inters, Territori i Obres Públiques a l’Ajuntament de Calella.
Amb Sitjà hem parlat de la situació de l’equipament de Can Salom, la Sala Mozart, que està pendent d’unes obres d’arranjament del sostre i que aquesta mateixa setmana passarà a ser de titularitat pública, tot i que ja fa temps que està gestionat per l’Ajuntament de Calella.
També hem conegut que el grup immobiliari que és propietari de l’edifici de l’antic Hotel Corona farà una actuació de sanejament de l’envolvent. Sitjà ha recordat que l’immoble havia despertat interès per recuperar-ne l’activitat d’allotjament turístic però que no hi va haver acord final.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *