[Vídeo][La Ciutat] Ramon Font (Portaveu USTEC STEs): “L’alumnat del Freta no és el mateix que el de El Far o La Minerva”

Ramon Font, portaveu del Sindicat majoritari a l’ Ensenyament Públic català, afirma que la diversitat no està ben distribuïda a les escoles calellenques. Segons afirma, les escoles públiques concentren un nombre més important d’alumnes nouvinguts i això afavoreix la guetització a les aules.

Font ha visitat el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV per parlar de la convocatòria de vaga que el sindicat que representa ha proposat pel dia 29 de novembre.
Ramon Font ha reclamat que les millores de creixement a l’economia es reflecteixin en un increment del pressupost per millorar la situació a les aules i revertir les mancances actuals. El portaveu d’USTEC STEs ha estat crític amb el Govern de la Generalitat per les retallades al sector i ha reclamat novament la finalització dels concerts econòmics amb les escoles en un termini de 10 anys.
Per cert que Font ha sorprés amb l’anunci que centres concertats com els que presenten servei a Calella no poden cobrar a les famílies quotes mensuals ni tampoc per a fundacions privades quan tenen fills escolaritzats en l’etapa obligatòria: dels 3 als 16 anys. De P3 a 4t d’ESO. Font diu que el pagament no és obligatori en aquesta etapa.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat