[Vídeo][La Ciutat] José Casado (Segadors del Maresme): “Uns posen llaços democràticament i nosaltres els traiem democràticament també”


El líder dels Segadors del Maresme, José Casado, afirma que continuaran endavant mentre calgui per netejar els espais públics de llaços grocs i d’estelades mentre els independentistes els pengin. Entre els seus afiliats hi ha gent que afirma és propera a Ciutadans, Partit Popular, PSOE (els que es decanten pel constitucionalisme, aclareix), Vox i Plataforma per Catalunya.

José Casado no es cobreix la cara per treure llaços o estelades, els seus companys sí perquè se senten increpats constantment. Ell mateix afirma que ha perdut la feina en un club de boxa de Vilassar de Mar per pertànyer als Segadors del Maresme. Precisament aquesta setmana han tornat a treure l’estelada de la Plaça Catalunya i es van quedar a mitges i no van poder amb la de la rotonda dels Codina perquè segons afirma Casado, “l’ajuntament de Calella es gasta els diners dels contribuents a fer-los més complicat això de baixar la bandera”. Casado es va quedar “amb mitja bandera a la mà” quan intentava treure-la. Es mostra convençut de que la societat catalana està fracturada i que els independentistes són més violents que els unionistes.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *