[Vídeo][La Ciutat] Marisa Romero (Escola Pia): “Si realment estiguéssim fent alguna cosa il·legal, ja no hi seriem”

És el que diu Marisa Romero, directora de l’ Escola Pia de Calella sobre les declaracions de Ramon Font, portaveu d’USTEC-STEs. El portaveu calellenc del sindicat va afirmar al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que cobrar quotes per l’educació obligatòria és il·legal, unes declaracions que van suscitar polèmica entre les famílies i el claustre de professors de les dues escoles concertades de la ciutat, l’Escola Pia i el Freta. Romero ha destacat que si haguessin comès alguna il·legalitat, els haurien tancat el centre.
L’equip directiu de l’Escola Pia ha vingut avui al programa ha parlar de la celebració dels 200 anys del centre i del seu projecte educatiu. A l’entrevista hi han participat la directora, Marisa Romero, la directora pedagògica d’Infantil i Primària, Anna Brunnet i la directora pedagògic de secundària, Mercè Pedemonte.

Marisa Romero vol deixar clar que les quotes que paguen les famílies als centres concertats com l’Escola Pia són necessàries per al seu manteniment i que cobrar-les no és il·legal perquè any rera any compta amb el vist-i-plau del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

La directora de l’Escola Pia també ha entrat a desmentir, segons el seu parer, una altra afirmació que va fer Ramon Font sobre el fet que a l’escola concertada el nombre d’alumnes d’origen nouvingut és molt menor que als centres públics. Font va posar d’exemple les escoles Pia i Freta de Calella.

En l’entrevista també han parlat de la proposta del l’Ajuntament de Calella de pintar un mural a la façana del centre, que dona a la N-II. Marisa Romero ha reiterat que va ser el consistori qui els hi va proposar i ells van acceptar. Tot i així, ha declarat que per ells no és una prioritat degut a la limitació del pressupost.

De moment, encara no coneixem tots els detalls de les activitats d’aquests 200 anys del centre perquè hi volen involucrar tota la ciutat i les entitats i estan pendents de parlar amb tothom i presentar la proposta.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat